Så lånar du pengar med betalningsanmärkning

Har du betalningsanmärkningar, men behöver ta ett nytt lån för att din vardag ska kunna fungera? Det kan kännas hopplöst ibland, speciellt när man har vänt sig till ett flertal långivare, men bara har fått nej som svar. Men det finns faktiskt hjälp att få, så att du faktiskt kan ta ett lån med betalningsanmärkning. Det är alltså inte omöjligt för dig att få de där pengarna som du behöver, även om du har anmärkningar.

Uppfyll dina krav

För att du ska kunna få dina ansökningar godkända, behöver du såklart uppfylla ett par krav. För att kunna ta ett lån med betalningsanmärkning, behöver du som minst vara 18 år och inte ha några obetalda skulder hos kronofogden. I de allra flesta fall sätter långivarna en gräns för vad du minst ska tjäna per år. Din årsinkomst ska då i många fall vara på minst 100 000 kronor, men detta kan såklart variera.

 

Hur ser din kreditvärdighet ut?

Hur ser din kreditvärdighet ut egentligen? Vad är din inkomst per månad och år? Vad har du egentligen för utgifter som måste betalas varje månad? Kanske har du redan ett antal lån som fortfarande behöver betalas av? Det är viktigt att se över sin ekonomi och få en bra överblick. Att visa att du har koll på dina pengar är alltid positivt, speciellt om du ska ansöka om nya lån. Ännu viktigare är det om du ska ansöka om lån med betalningsanmärkning.

Jämför erbjudanden

Det är alltid bra att leta upp lite olika låneerbjudanden och sedan jämföra dem med varandra. Alla erbjudanden passar kanske inte dig och din situation. Välj ut några erbjudanden som låter lovande och välj sedan det allra bästa och säkraste från dem.

Alla kan få hjälp när det kommer till att ansöka om lån. Prata gärna med en eller flera låneförmedlare. De hjälper dig med det du behöver för att komma igång. Det är skönt att kunna få hjälp av någon som har mycket erfarenhet.

 

Kom vidare i livet

Du kan komma vidare i ditt liv. Som sagt så är det inte omöjligt att få ett lån med betalningsanmärkning. Alla ska kunna ha råd med det de verkligen behöver, vare sig det är en ny bil, en renovering, en resa eller ett nytt hem.

Ta reda på hur just dina lånemöjligheter ser ut och vad du kan få för hjälp. Det kan faktiskt vara enklare än du tror.