Bästa presenten till pappa

Fars dag, liksom mors dag, är en mycket viktig dag. Det är ju då som vi kan få chansen att visa extra mycket kärlek och uppskattning för våra pappor. De förtjänar verkligen lite extra uppmärksamhet och uppassning då och då. De har ju trots allt slitit och jobbat hårt för oss. Det är på grund av dem som vi finns till. Det måste vi såklart fira på allra bästa sätt.

 

Något de allra flesta kan göra för att lyfta fars dag till nästa nivå är att finna en perfekt fars dag present. Här kommer lite tips på vad du kan köpa till just din pappa på fars dag.

Ölprovning

Vi vet ju alla att de allra flesta pappor älskar öl. Så varför inte bjuda pappa på en ölprovning? I vissa ölprovningspaket ingår även rundturer i bryggeriet. Då får man lära sig mycket om hur själva bryggningsprocessen går till. Det är något som uppskattas enormt av de flesta ölfantaster där ute. Det är verkligen en fars dag present utan dess like.

 

Sportbilar

Det är inte alla som har råd att skaffa sig en Ferrari eller en Lamborghini. Många pappor har nog drömt om att få ratta en av dessa mäktiga och kraftfulla sportbilar. Nu kan du ge dem den möjligheten. Man kan faktiskt köpa ett upplevelsepaket där provkörningar av de allra mäktigaste sportbilarna ingår. Med ett av dessa paket kommer din pappa att få otroliga minnen som sitter kvar för livet.

Jaktresa

Är din pappa intresserad av jakt, viltvård och fiske? Bjud då med honom på en spännande jakt- eller fiskeresa i till exempel de nordiska skogarna. Det finns många bra jaktresor att välja mellan, speciellt i Nordeuropa. Tänk dock på att välja en resa där du vet att jakten sköts ordentligt. Man bör därför undvika rena troféjakter. Undvik helt de troféjakter som riktar sig specifikt mot arter som är mer hotade. Därför är det bäst att välja en jaktresa inom till exempel Norden. Det kan vara allt från bäverjakt till hjortjakt.

Det samma gäller även fiskeresor. Se till att enbart stötta de seriösa företagen, så vet du att ni kan jaga med gott samvete under er resa. Det är en riktigt bra fars dag present.

 

Graverade presenter

En annan populär fars dag present är graverade smycken eller presenter. Man kan få allt från nyckelringar till tändare med personliga gravyrer på. Man kan få i stort sett det mesta ingraverat på sina presenter. Man kan till exempel välja att gravera in namnen på dig och din familj, eller kanske ett fint foto från den där fantastiska fiskesemestern din pappa alltid pratar om. Man kan variera det lite hur man vill. Det är därför det är en så bra fars dag present.

 

Till grillfarsan

Något som de allra flesta pappor älskar är att grilla. Vissa av dem grillar hela året om, oavsett väder. Är din pappa också en riktig grillnörd? Då ska han självklart ha de allra bästa verktygen och tillbehören som går att få tag på. Man kan aldrig få för många skärbrädor, knivar eller barbecuesåser. Marknaden för just grillprylar är enorm, så det är alltid lätt att hitta något nytt och spännande som din pappa inte redan har.